Kozijnen

Als u kozijnen in uw huis gemonteerd wilt hebben, bent u bij JVO aan het juiste adres. Wij zorgen voor de beste materialen, van Nederlandse afkomst. Kunststof, aluminium of hout, wat u maar wilt. Daarnaast zorgen we dat de kozijnen netjes gemonteerd worden. Wij zorgen ervoor dat u jaren vooruit kunt met uw topkwaliteit kozijnen.

Waarom JVO kunststof kozijnen?

Kunststof is een geschikte grondstof voor kozijnen en deuren en zelfs dakkapellen.

Met de hoge kwaliteitsproducten van JvO is een lange levensduur gegarandeerd.

In iedere woning is een passend kunststof kozijn te plaatsen.

Of u wilt verbouwen of een nieuwbouwwoning op het oog heeft, er is altijd een mogelijkheid om een prachtig kunststof kozijn te nemen.

Door ons specialisme kunnen wij het kunststof kozijn geheel aan uw wensen aanpassen en op maat maken voor de perfecte pasvorm. Uw oude kozijnen worden verwijderd en afgevoerd en uw door u uitgezochte kunststof kozijn wordt vakkundig geplaatst.

De kunststof kozijnen zijn er in diverse stijlvormen, dus of u van landelijk houdt of van strak en modern, er is altijd een kunststof kozijn met de gewenste uitstraling, maat en kleur.

Wij komen persoonlijk en vrijblijvend bij u thuis om uw wensen met u te bespreken waarna u een passende offerte krijgt.

Onze kunststof kozijnen zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Voordelen van kunststof kozijnen

Een kunststof kozijn is onderhoudsarm, dus niet meer verven of oliën. Al onze kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn brandvertragend.

Verder heeft een kunststof kozijn een hoge isolatiewaarde, welke gemeten wordt aan de hand van de U-waarde. Hoe lager de waarde is, hoe beter het kozijn isoleert.

Een houten of een aluminium kozijn heeft bijvoorbeeld een hogere U-waarde als een kunststof kozijn. Door deze lage U-waarde en dus goede isolatie blijft de warmte binnen in huis en is dit een besparing voor uw energierekening.

HVL kozijnen van JVO

hout look verbinding JVO kunststof kozijnen Oud-BeierlandOok leveren wij HVL kozijnen. Deze Hout-look kozijnen geven uw kunststof kozijnen het uiterlijk van een houten kozijn. Van buitenaf gezien is het verschil tussen een houten kozijn of een kunststof kozijn nauwelijks zichtbaar. JVO werkt met kozijnen die een horizontale en verticale verbinding hebben.

Deze nieuwe verbindingen zijn uitgebreid getest door het onderzoeksinstituut TNO in samenwerking met SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Deze tests zijn positief bevonden en sindsdien levert JvO er officiële SKG certificaten bij voor deze uitvoering.

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte op.

Voor

voor-kozijnen-JVO-kunststofkozijnen

Na

na-kozijnen-JVO-kunststofkozijnen